Welkom bij Mr Watch, waar we onze passie voor horloges jarenlang als hobby hebben uitgeoefend en uiteindelijk is uitgelopen tot een bedrijf. Mr Watch is opgericht door een horlogeliefhebber die zijn passie voor horloges wilden delen met de wereld.

Bij Mr Watch geloven we dat een horloge meer is dan alleen een tijdsaanduiding. Het is een stijlvol accessoire dat de persoonlijkheid en smaak van de drager weerspiegelt. We bieden dan ook een breed scala aan horloges aan, van klassieke modellen tot stoere duikhorloges.

Onze passie voor horloges gaat verder dan alleen het verkopen ervan. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte horloge. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste maat, het adviseren over de materialen of het aanpassen van de horlogeband, we staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Bij Mr Watch bieden we een selectie van ‘s werelds meest iconische horlogemerken aan, waaronder Rolex, Cartier, IWC en Audemars Piguet. Elk merk staat bekend om zijn vakmanschap, innovatieve technologie en tijdloze ontwerpen, waardoor onze klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit en stijl.

Dus, of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of gewoon je eigen horlogecollectie wilt uitbreiden, bij Mr Watch ben je aan het juiste adres. We hopen je snel te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte horloge.