Panerai Luminor Base Logo Ref: pam01086 “WORN” 2022

4.350,00

Categorie:

Beschrijving

Ontdek de tijdloze perfectie van de Panerai Luminor Base Logo – een icoon dat de essentie van horlogemaken belichaamt. Met een moeiteloos stijlvol ontwerp en ongeëvenaarde vakmanschap tilt dit horloge elke pols naar een hoger niveau van elegantie.

Het kenmerkende ontwerp van de Luminor Base Logo straalt een ingetogen verfijning uit, met zijn karakteristieke kussenvormige kast, robuuste kroonbeschermer en heldere wijzerplaat. De tijd is altijd zichtbaar, dag en nacht, dankzij de luminescente details die trouw blijven aan de oorsprong van het merk.

Dit horloge is niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een stap naar de toekomst. De hoogwaardige materialen en betrouwbare technologie zorgen ervoor dat de Luminor Base Logo niet alleen een accessoire is, maar een metgezel voor het leven.

Of u nu een horlogeverzamelaar bent of iemand die zoekt naar tijdloze klasse, de Panerai Luminor Base Logo overstijgt trends en overstijgt generaties. Kies voor ongekende luxe en vakmanschap – kies voor Panerai. Uw tijd, uw stijl, uw erfenis.

 

Brand Panerai

Model Luminor Base Logo

Reference number pam01086

Movement Manual wind

Case material Steel

Bracelet material Leather/Rubber

Year of production 2022

Condition Worn

Box/Papers Original box, original papers

Gender Men’s watch/Unisex

Pictures are of the actual watches being sold